Coneix
Bocairent...

 

Bocairent és a 89km de València i a 68 km d'Alacant, pertany a la comarca de la Vall d'Albaida. És un poble molt pintoresc on es pot gaudir tant del que és urbà com de la natura.

 

La visita al nucli antic, amb els seus peculiars carrers, al més pur estil àrab, descobrirà les seves fonts, les tres ermites: & rdquo; Sant Joan & rdquo;, & ldquo; Mare de Déu d & rsquo; Agost & rdquo; i la dels & ldquo; Desamparats & rdquo;, així com la & ldquo; Ruta Màgica & rdquo; que envolta el perímetre del Barri Medieval i l'església parroquial & quot; La nostra Senyora de l'Assumpció & quot; d'estil gòtic i barroc, sent un dels edificis més emblemàtics.

Durant la seva estada a la nostra casa rural també podrà gaudir de la natura de la serra Mariola on es poden realitzar diferents activitats com senderisme, muntar a cavall, volar en globus, a més de descobrir els encants naturals, com el naixement del riu Vinalopó, les colònies d'àguiles, així com la diversitat de plantes aromàtiques, fonts, masies & hellip;.


 


 


 


 

Descobreixi Bocairent...

Està situat a 89km de València i a 68 km d'Alacant, pertany a la comarca de la Vall d'Albaida. És un poble molt pintoresc on es pot gaudir tant del que és urbà com de la natura.